BSG

Home Prezentare Cuvântul administratorului
Cuvântul administratorului PDF Imprimare Email
 
Cu toată responsabilitatea funcţiei pe care o deţin, vă asigur că SC B.S GUARDING SRL PAZĂ ŞI PROTECŢIE este garantul securitaţii şi al liniştii dumneavoastră prin echipa sa de profesionişti care şi-a probat deja eficienţa şi competenţa în slujba unor firme de prestigiu din Târgu Mureş, Luduş, Sighişoara şi Reghin. Preocuparea pentru calitatea serviciilor este certificată pe sistemele de management, calitate mediu, sanatate si securitate ocupationala conform standardelor SR EN ISO 9001/2008, SR EN ISO 14001/2005,  SR OH SAS 18001/2008 cu organismul de certificare URS UKAS.

Prioritatea numărul unu al agenţiei noastre este DISCIPLINA. La început, am pornit alături doar de câteva băieţi inimoşi, dar acum forţele noastre numără peste 200 de angajaţi. Astăzi, dincolo de echipamentele de ultimă generaţie pe care le folosim, se află profesioniştii de la B.S. GUARDING .

Realizările şi recomandările beneficiarilor ne prezintă ca pe un partener serios, responsabil şi credibil. Calitatea serviciilor de nivel european, experienţa şi profesionalismul personalului angajat garantează renumele câştigat de B.S. GUARDING.

SC B.S GUARDING SRL PAZĂ ŞI PROTECŢIE este membru fondator şi cu puteri depline al Patronatului Societaţilor de Securitate alături de alte firme de renume în domeniul securităţii din România şi este reprezentantul patronatului pentru contacte cu autorităţile locale din judeţul Mureş.

Experienţa acumulată de la înfiinţare, seriozitatea de care am dat dovadă în afaceri şi rezultatele obţinute prin calitatea şi eficienţa serviciilor prestate ne-au adus pe primul loc în anul 2003, pe locul secund în anul 2004, în 2005 pe locul 3, 2006  locul 1, 2007 locul 2, 2008 locul 1 în TOPUL FIRMELOR din judeţul Mureş în domeniul “Activităţi de investigaţie şi protecţia bunurilor si persoanelor”.

                                                                                                                                             

                                                                                                                                        BALLAI ALEXANDRU - Administrator şi unic asociat