BSG

Home
SC CONFIDENTIAL SRL PDF Imprimare Email


http://www.office-confidential.ro

S. C. COONFIDENŢIAL S.R.L. licenţiată de Inspectoratul General al Poliţiei Române sub nr. 36071, are la bază Legea nr. 329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular şi H.G. nr. 1666/2004 pentru aprobarea Normelor de aplicare a Legii 329/2003.


Agenţia noastră este concentrată pe cunoasterea nevoilor, dorinţelor şi aşteptărilor potenţialilor clienţi, pentru atingerea satisfacţiei Clientului şi formarea loialităţii acestuia.

Sediul social al firmei noastre, amplasat în zona centrală a orasului, oferă oportunitatea de a asigura operativ cu efective şi tehnică orice angajament contractual, indiferent de momentul ales pentru declansare cât şi de poziţia geografică a obiectivului avut în atenţie.


Suntem mai selectivi şi mai pretenţioşi când este vorba de beneficiari (clienţi); acceptăm cazurile care solicită la maxim potenţialul echipelor noastre de profesionişti, cazuri care prin soluţionarea lor, duc la aflarea adevărului şi înlăturarea perpetuării incertitudinilor de orice fel.


Refuzăm cu vehemenţă cazurile pentru a căror rezolvare s-ar încălca atât legea căt şi deontologia profesională:

    - nu facem recuperări de bani (constituie infracţiunea de tâlhărie, prevăzută de Art. 211 Cod Penal)

    - nu interceptăm convorbiri telefonice (constituie infracţiunea de violare a secretului corespondenţei, prevăzută la Art. 195 Cod Penal)

    - nu preluăm cazuri care, anterior detectivi ai altor firme au fost deconspiraţi


Detectivii particulari pot adăuga un spor de siguranţă liniştii Dvs în familie, în societate şi în afaceri.


                                                                Pâra Ştefan

                                                            Director executiv