BSG

Home Servicii Monitorizare și intervenție
Monitorizare și intervenții PDF Imprimare Email

Serviciul de monitorizare se refera la supravegherea permanenta a unui obiectiv, folosind un sistem de alarma instalat la acesta si conectat la un dispecerat.

In baza informatiilor primite de la sistemul de alarmare de la obiectiv si a procedurilor de monitorizare, dispecerul decide interventia echipajului mobil.

Prin serviciul de „Monitorizare si Interventie Rapida la obiectiv” sunt vizualizate, intr-o maniera facila si discreta, persoanele care armeaza si dezarmeaza sistemul de alarma, orele la care s-a efectuat armarea şi dezarmarea, alarmarea la efractie, alarmarea la hold-up, lipsa de tensiune în retea, posibilitatea unui sabotaj de sistem si alarmarea la incendiu.

Sistemul electronic de monitorizare este de fapt o retea de emitatori (individualizati pentru fiecare beneficiar in parte), ce transmite în mod permanent datele captate, catre receptorul specializat din centrul de monitorizare.  Informatiile din sistem sunt valorificate pentru dirijarea echipei de interventie în zona producerii unor evenimente.     

In momentul producerii unui eveniment (efractie, incendiu, situatie de urgenta, probleme tehnice), unitatea de comunicatie montata la beneficiar va transmite informatia codificata dispeceratului, acesta actionând în conformitate cu procedurile stabilite.

“Intervenţie” înseamnă deplasarea la obiectivul unde este montat sistemul de alarmă care a declanşat starea de alarmă semnalat la dispeceratul prestatorului, in scopul limitării pagubelor materiale survenite în urma pătrunderii frauduloase a persoanelor străine de obiectiv.